Indien je langer open wenst te zijn tijdens de carnavalsperiode (nacht van vrijdag op zaterdag tot en met nacht van dinsdag op woensdag), dien je hiervoor een incidentele nachtvergunning aan te vragen bij de gemeente Roermond.

Gemeente Roermond heeft het bestuur van KHN Roermond gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemer,

Indien u langer open wenst te zijn tijdens de carnavalsperiode (nacht van vrijdag op zaterdag tot en met nacht van dinsdag op woensdag), dient u hiervoor een incidentele nachtvergunning aan te vragen. Dat kunt u doen door een e-mail of brief te sturen waarin u aangeeft gebruik te willen maken van de mogelijkheid (e-mailadres: mail@roermond.nl of per post: Postbus 900, 6040 AX Roermond).

Vermeld hierbij duidelijk:

  • Naam en adres horecabedrijf.
  • Naam aanvrager.
  • Welke dag/ dagen.

Let op!

Om uw aanvraag te kunnen verwerken moet deze uiterlijk in week 51 door gemeente zijn ontvangen. Aan de ontheffing worden voorschriften verbonden, waaronder het inzetten van een horecaportier en het toepassen van deurbeleid.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens