Was jouw horecaonderneming geopend tussen 26 januari 2022 en 25 februari 2022? Heb je in deze periode een corona toegangsbewijs-controle uitgevoerd? Dan kan gemeente Emmen jou wellicht een compensatie aanbieden voor de extra gemaakte kosten.

Het bestuur van KHN Emmen brengt onderstaand bericht nogmaals bij je onder de aandacht. Dit bericht is onlangs door de gemeente verstuurd. Wij hebben ons hard gemaakt voor deze compensatie en we zijn blij dat de gemeente hier gehoor aan heeft gegeven. Maak er gebruik van!

Beste horecaondernemer,

Was uw horecaonderneming geopend tussen 26 januari 2022 en 25 februari 2022? Heeft u in deze periode een Corona Toegangsbewijs-controle uitgevoerd? Dan kunnen wij u wellicht een compensatie aanbieden voor de extra gemaakte kosten.

Om in aanmerking te komen voor een subsidie voor compensatie van extra kosten die samenhangen met de verplichting om controle uit te oefenen op het bezit van een coronatoegangsbewijs en een identiteitsdocument kunt u voor 1 oktober 2022 een aanvraag indienen.

Compensatie aanvragen?

Gebruik maken van de compensatieregeling? Stuur dan het ingevulde aanvraagformulier, met de ‘Bijlage rekentool hoogte compensatie’ (je hoeft alleen de bovenste 2 regels in te vullen) naar horeca@emmen.nl. Wij verzoeken u dit in te sturen voor 1 oktober 2022.

Aanvragen die binnenkomen nadat het volledige budget reeds is toegekend of anderszins is besteed voor het doel waarvoor het mag worden aangewend, worden afgewezen.

Mochten er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met Arnold Duursma, u kunt hem bereiken het telefoonnummer van gemeente Emmen 14 0591, via horeca@emmen.nl of raadpleeg de Beleidsregel ‘subsidiering nieuwe regeling naleving en controle coronatoegangsbewijzen’.

Gemeente Emmen
Raadhuisplein 1
Postbus 30.001
7800 RA Emmen
T 14 0591
www.emmen.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens