Vanuit de Sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle worden diverse projecten ontplooid. Een van die projecten is het ondernemersprogramma Leisure x Creative.

Leisure x Creative - Wat gaan we doen?

Het ondernemersprogramma helpt vrijetijdsondernemers ontwikkelen en vernieuwen op het gebied van gastbeleving, duurzaamheid, digitalisering, data en robotisering. Door anders denken, anders kijken en anders doen worden ondernemers op maat begeleid tot een eigen actieplan gericht op een van deze thema’s. De kick-off vindt plaats op vrijdag 14 april aanstaande bij CO in Zwolle. Hier kunnen ondernemers zich aanmelden voor twee inspirerende 3-daagse innovatie trajecten: (1) ondernemerschap & gastbeleving en (2) robotisering & data. Vanuit hier helpt een coach de ondernemers om hun vraagstukken om te zetten tot een actieplan. Dit gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de gehele vrijetijdssector in Regio Zwolle. Met de beschikbare innovatievouchers van € 1.250 per bedrijf kunnen experimenten worden opgezet om het actieplan ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Partners zijn onder andere Upgrade Jezelf, Cibap Next, VNO NCW midden, Creative Works, Saxion en andere kennis- en netwerkpartners. Binnenkort meer info op www.leisurexcreative.nl.

Save the date: 14 april 2023

Leisure x Creative organiseert op vrijdag 14 april aanstaande (van 14.30 – 17.30 uur) bij CO Zwolle een bijeenkomst voor vrijetijdsbedrijven in Regio Zwolle. De gastspreker is Tim van Oerle, co-founder van Natuurhuisje. Ook zijn er workshops op gebied van gastbeleving, duurzaamheid, data, digitalisering/robotisering en sociale innovatie. En het unieke ondernemersprogramma wordt gepresenteerd. Zet je bedrijf in de lift en ga er mee aan de slag! Meld je snel aan!

Bekijk hier de flyer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens