Hoe geschikt en haalbaar zijn de nieuwe initiatieven omtrent duurzame logistiek voor de kleinere ondernemers (0-10 werknemers) in de stadscentra, met een focus op retail- en horecabedrijven?

Onlangs is onze regiovoorzitter, Geerlof Kanis, benaderd door Arnout de Haan. Arnout zit ik in de laatste fase van zijn master Environmental & Infrastructure Planning aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor zijn afstudeerproject doet hij onderzoek naar duurzame stadslogistiek in de steden Groningen en Zwolle.

Onderzoek duurzame stadslogistiek

Binnen zijn onderzoek kijkt hij naar hoe geschikt en haalbaar de nieuwe initiatieven omtrent duurzame logistiek zijn voor de kleinere ondernemers (0-10 werknemers) in de stadscentra, met een focus op retail- en horecabedrijven. Hierbij focust hij zich op een drietal initiatieven; zero-emission zones, logistieke micro hubs en venstertijden. Een extra niche in zijn onderzoek focust zich op de uiteindelijke gedragsverandering.

De precieze doelgroep is de volgende:
Wie? Retail- en/of horecaondernemers met tussen de 0-10 werknemers.
Waar? Binnenstad van Zwolle (inclusief Noordereiland).

Enquête

Behoor jij tot deze doelgroep, mogen we jou dan vragen de enquête in te vullen? Meten is weten.

Alvast bedankt!

Vul de enquête in

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens