VVD Steenwijkerland heeft ons als bestuur vriendelijk gevraagd onderstaande en bijgevoegde uitnodiging door te zetten naar onze leden. Gezien het thema van de bijeenkomst doen we dat graag, zonder daarbij enige politieke voorkeur te willen aangeven.

Beste ondernemer, collega's,

Graag attendeer ik jullie op deze uitnodiging voor een ZOOM-bijeenkomst georganiseerd door de VVD-Steenwijkerland. Normaal gesproken organiseren we natuurlijk een aantal live bijeenkomsten per jaar, maar door de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. Echter juist in deze tijden is het belangrijk om zoveel mogelijk feeling te blijven houden met inwoners en ondernemers en input te krijgen wat belangrijk is om Steenwijkerland sterk te houden. Deze bijeenkomsten zijn niet alleen voor VVD-leden, maar voor alle geïnteresseerden.

Om dit contact niet te verliezen hebben we nu binnenkort een digitale bijeenkomst over Herstel Steenwijkerland na coronacrisis. Hier zal ook de nr.16 op de lijst van de Tweede Kamer Thom van Campen (huidig fractievoorzitter VVD Zwolle) aanwezig zijn, wethouder Bram Harmsma en de fractie VVD Steenwijkerland.

Graag horen we ook input van ondernemers om mee te nemen voor het komende jaar en de jaren daarna, ook als input naar Den Haag.

Als je geïnteresseerd bent meld je aan, je hoeft geen lid te zijn van de VVD, we horen graag ieders stem.

Aanmelden kan bij mij: m.slompdekkers@gmail.com of het aanmeldadres in de uitnodiging.

Met collegiale groet,

Miriam Slomp-Dekkers
Fractievoorzitter VVD Steenwijkerland
Tel. 06 30 46 90 17

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens