KHN Amsterdam is partner van amsterdam&partners en vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een fijne reputatie van de stad.

Wat is de rol van amsterdam&partners (terugblik) en waarom zou je partner moeten worden?

In deze Terugblikvideo amsterdam&partners 2022 geeft Geerte Udo (directeur) ons inzicht in wat ze met haar team heeft bewerkstelligd. Het bereik van Amsterdam&partners (a&p) in binnen- en buitenland is enorm en daarom kan een individueel partnership als bedrijf of keten interessant zijn. Ook bereiken ze steeds meer Amsterdammers en gidsen hen naar mooie bedrijven, instellingen en activiteiten in Amsterdam. De stad is immers op zijn mooist als er een fijne mix van bezoekers, werkenden en Amsterdammers is. Als je zelf een stad bezoekt kom je immers ook graag op de plekken waar de lokale bevolking graag komt. De waardevolle en respectvolle bezoeker is juist op zoek naar die beleving en waarschijnlijk wil je met jouw bedrijf daar graag een bijdrage aan leveren.

A&p is dan de verbindende partner die bijdraagt aan de leefbaarheid, aantrekkelijkheid en de brede welvaart van een duurzame, diverse en inclusieve Metropool Amsterdam. Dit doen ze o.a. door te bouwen aan een betere reputatie en het gidsen van bewoners, bedrijven en bezoekers. Via de terugblikvideo krijg je een indruk hoe dit werkt.

Mocht je overwegen partner te worden dan kun je o.a. onderstaande verwachten.

  • Een groot bereik met je bedrijf en bijzondere presentatie hoe je bijdraagt aan de ambities van de stad; partners krijgen toegang tot de databank van a&p voor het beheer van een onlinepartnerpagina. De website iamsterdam.com ontvangt zo’n 1.4 miljoen nationale en internationale bezoekers per maand.
  • Toegang tot kennis en data met betrekking tot bezoekers, bewoners en bedrijven.
  • Als partner word je uitgenodigd voor interessante netwerkevents en zijn er veel maatwerk mogelijkheden om voor jouw bedrijf relevante verbindingen te maken.
  • A&p geeft ook invulling aan het congresbureau van de stad en is actief in het werven van congressen en te verbinden aan haar partners.

Meer info is te vinden in de partnership brochure 2023 (PDF).

Er is altijd iemand bereid een persoonlijk gesprek met je aan te gaan voor de mogelijkheden. Stuur dan een mail naar: partner@iamsterdam.com