Een jaar geleden moest een groot deel van de horeca haar deuren (voor het eerst) sluiten. Het afgelopen jaar zullen we dan ook niet snel vergeten. Nooit eerder is de horeca zó hard geraakt door iets waar we allemaal geen invloed op uit kunnen oefenen. Iedereen snakt weer naar het moment waarop veel van wat het leven zo mooi maakt weer mogelijk is. Onze wens is er een waarin we allemaal weer kunnen doen waar we goed in zijn; ondernemen, creatief én gastvrij zijn.

Samen met jou, jullie, onze leden, KHN-bestuurders en KHN-medewerkers maken wij ons hard voor een toekomstbestendige horeca. Houd vol en laten we ervoor zorgen dat we elkaar snel weer kunnen zien en samen in de horeca kunnen proosten op een mooie toekomst. In een paginagrote advertentie in het AD van 15 maart vertellen gasten over welke momenten zij missen in de horeca. Jij kunt deze advertentie ook delen op jouw (social media) kanalen.

Download hier de pdf-versie

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens