De nieuwe omgevingswet is in werking getreden, wat heeft dit voor consequenties voor jou als ondernemer? De omgevingsdienst Midden en West- Branbant organiseert hierover een webinar.

Omgevingswet: wat verandert er voor jou als ondernemer?

Sinds 1 januari 2024 geldt de Omgevingswet. Deze wet regelt alles voor de ruimte waarin we wonen, werken en verblijven. De nieuwe wet brengt ook veranderingen mee voor jou als ondernemer of bedrijf.

Aanvragen van vergunningen en meldingen gaan via het Omgevingsloket, er gaan andere milieuregels gelden en de verantwoordelijkheid voor de toets voor bouwtechnische eisen gaat van de gemeente naar een onafhankelijke kwaliteitsborger (Wkb). Wil je meer weten over deze veranderingen? Dan ben je van harte welkom bij een van de webinars over de Omgevingswet voor ondernemers en bedrijven. Deze webinars worden georganiseerd door de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant in samenwerking met de daarbij aangesloten gemeenten.

Data webinars

De webinars vinden plaats op:

  • Dinsdag 6 februari 2024, 19.30 – 20.30 uu
  • Woensdag 21 februari 2024, 19.30 – 20.30 uur

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant: Webinar Omgevingswet: wat verandert er voor u als ondernemer?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens