Vanaf vrijdag 20 augustus 2021 21.00 uur gaat de Haringvlietbrug (A29) grotendeels dicht tot maandagochtend 23 augustus 2021 05.00 uur. Lees meer in onderstaande bijlage wat dit voor jou betekent.

Namens de coördinator communicatie De Verkeersonderneming is ons gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemer,

Zoals u wellicht inmiddels hebt vernomen gelden er vanaf maandag 23 augustus aanstaande verkeersmaatregelen op de Haringvlietbrug. Uit de inspectie aan de brug is gebleken dat de bouten van de klemmen waarmee het rijdek aan de klep is bevestigd lostrillen door het verkeer dat over de brug rijdt. Zonder aanvullende maatregelen wordt de kans steeds groter dat er een klem of plaats loskomt van de brug. Dit levert een potentieel gevaar op, voor zowel de scheepvaart als het wegverkeer. Om die reden wordt onder andere de snelheid op de brug verlaagd naar 50 km/u. Voorafgaande aan maandag 23 augustus vindt er een weekendafsluiting plaats op de Haringvlietbrug.

Wij, als De Verkeersonderneming, ondersteunen Rijkswaterstaat bij de communicatie rond de Haringvlietbrug. U ontvangt deze mail omdat u een bedrijventerrein of ondernemersvereniging vertegenwoordigt met bedrijven voor wie de informatie over de Haringvlietbrug relevant zou kunnen zijn. We hebben in de bijlage alle informatie met alle links in een overzicht geplaatst en willen u vragen de informatie over de maatregelen en de weekendafsluiting te delen met uw achterban. Ik stuur u het document in word toe, zodat u/uw achterban de informatie makkelijk kan knippen en gebruiken die relevant is.

Heeft u vragen over deze mailing en/of toolbox? Dan kunt u mij een mail sturen (zie bovenstaande bijlage voor mailadres). Heeft u vragen of de Haringvlietbrug, de maatregelen en/of de weekendafsluiting zelf? Dan kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat via de reguliere kanalen.

Met vriendelijke groet,

Monique Monster
Coördinator communicatie De Verkeersonderneming

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens