Etten-Leur is een duurzaam pad ingeslagen en organiseert in februari de uitreiking van De eerste Groene Pluim. Kom jij hiervoor in aanmerking? Meld je dan snel aan! Dat kost niets, maar levert je veel inspiratie, goede publiciteit en een waardevol netwerk op.

De gemeente Etten-Leur heeft het bestuur van KHN Etten-Leur gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Onder aanvoering van de wethouders Kees van Aert en Frank Vrolijk is Etten-Leur een duurzaam pad ingeslagen. Bijvoorbeeld met de Transitievisie Warmte. Maar er is meer. Veel meer. Want veel bedrijven zijn heel actief met de sustainable development goals, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat moeten we gaan uitdragen.

Groene pluim

Via De Groene Pluim worden deze bedrijven in het zonnetje gezet. Daarom organiseert de gemeente Etten-Leur in februari de uitreiking van De eerste Groene Pluim. De wethouders weten zeker dat er veel bedrijven zijn in Etten-Leur die in aanmerking komen voor De Groene Pluim. De oproep is dan ook, meld je aan! De Groene Pluim is een landelijk initiatief met inmiddels ruim 260 aangesloten bedrijven en 33 Groene Pluimhouders. Dat kost niets, levert u veel inspiratie, goede publiciteit, een waardevol netwerk en vooral een warm hart.

Wil je meer weten, kijk dan snel op www.degroenepluim.nl.

Aanmelden? Doe het nu!

Bedrijven in de gemeente Etten-Leur kunnen zich vanaf nu tot en met 9 januari 2022 opgeven. Wat een start van het nieuwe jaar gaat dat worden!

Vragen

Voor vragen kun je contact met Jurgen Trouw (jurgen.trouw@etten-leur.nl) of Catharina Hoevenaars (catharina.hoevenaars-bezemer@etten-leur.nl) van gemeente Etten-Leur.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens