Op maandag 26 februari heeft het bestuur van KHN Zaanstreek overleg gehad bij Best Western Zaan Inn Zaandam. Onderstaand enkele besproken punten en de koppeling naar de diverse onderliggende stukken.

Werkgroepen van start

Er zijn werkgroepen opgericht op verschillende hoofdpunten, waarin horecaondernemers zijn betrokken. Het bestuur van KHN Zaanstreek benadrukt dat de werkgroepen een nieuwe mooie kans zijn voor ondernemers om met de gemeente in gesprek te komen. De basis van de gespreksonderwerpen zijn in de door de gemeente aangenomen ‘horecavisie’ weer gegeven. Naast de horecavisie zijn er de retailvisie, cultuurvisie en als paraplu er boven hangend de economische visie. KHN Zaanstreek vindt dat deze visies met elkaar verbonden moeten worden, zodat bij de uitwerking ervan de overlappende actiepunten voor verbinding en het succes zorgen.

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de werkgroepen, maak dus gebruik van deze mogelijkheid. Het gaat om de werkgroepen:

  1. Samenwerking Zaans en toerisme en daarin versterking horeca, retail en cultuur (volgend overleg 27 maart om 15.00 uur)
  2. Uitgaanshoreca en convenant (volgend overleg 13 maart om 15.00 uur)
  3. Openbare ruimte, uitstraling, afval, etc. (volgend overleg 27 maart om 10.00 uur)
  4. Hoteloverleg Zaanstad (volgend overleg 13 mei om 13.00 uur)

Woensdag 28 februari om 09.00 uur in Taets Zaandam was er wederom Breed Horecaoverleg geweest. Een verslag hiervan wordt binnenkort nagestuurd.

Hoteloverleg Zaanstreek

Op 26 februari hebben de hotels van KHN Zaanstreek overleg gehad. Het verslag van dit overleg kun je hier vinden.

De volgende bestuursvergadering vindt plaats op maandag 13 mei om 11.30 uur. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via zaanstreek@khn.nl.

Website en facebook KHN Zaanstreek

Website KHN Zaanstreek: www.khn.nl/zaanstreek. Heb je Facebookpagina al geliked?

Graag tot de volgende keer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens