Wie is er slimmer online? Jij of je kinderen? Cyberveiligheid is voor jou als ondernemer een hot item. Maar jouw kinderen, neefjes en nichtjes, groeien op in een steeds meer digitale wereld en krijgen ook vroeg of laat met veiligheidskwesties te maken. Tijdens ‘Wie wordt de Cyberhero?’ ga je spelenderwijs de strijd aan mét en tegen je kinderen! Een superleuke dag om samen te ontdekken hoe je jezelf, je gezin én je bedrijf beter kunt beschermen tegen digitale criminaliteit.

Op 7 oktober 2023 organiseren PVO Limburg, HackShield en Risk Factory Venlo dé Limburgse Cyberchallenge. We brengen ondernemers en hun kinderen samen om te leren over online veiligheid. Dat is voor jullie allebei een belangrijk onderwerp! Jullie beginnen de dag met ‘trainingsgames’ om opgeleid te worden tot ‘Cyber Agent’. Er is een escaperoom die je samen kunt trotseren en er zijn toffe prijzen te winnen: voor jou als ondernemer, maar ook voor de kids! Het event is gericht op ondernemers en kinderen van 8 tot 12 jaar, maar uiteraard is iedereen welkom.

PVO Limburg is dagelijks bezig om ondernemers preventief te helpen tegen cybercriminaliteit. In dit event laat jij jouw kinderen proeven aan ‘wat papa of mama nou voor werk doet’ én steken jullie beiden waardevolle lessen op.

Voor de eerste 100 ondernemers en ‘Cyber Agents’ is een gratis goodiebag beschikbaar. Dus, daag jij je kinderen uit?

Save the date:

Zaterdag 7 oktober, 10.00 - 15.00 uur
Risk Factory Venlo (Nijmeegseweg 42)
Toegang is gratis