In Nijmegen en omgeving hebben deze restaurants een plek bemachtigd in de 12de editie van de terras Top 100 van vakblad Misset Horeca.

De Firma, (32), werd geprezen om hun mooi zaak, prachtige terras aan de Waalkade, lekkere warme kussens op het terras en het vriendelijke personeel die met een leuke vraag bij het afscheid de gast nog een extra goed gevoel mee naar huis geeft.

Bij de Duivesberg, (48), vond de jury de ontvangst bijzonder vriendelijk en werd, naast de kwaliteit en gastvrijheid, de logisitiek bewonderd. Binnen één minuut stond het bestelde biertje en binnen vijf minuten de bestelde tosti's bij de jury op tafel!

Plek 56 was voor 't Hoogstraatje. Vriendelijke, vlotte en professionele handelingen van de bediening en dan nog 'de perfect serve' van het bier wat geserveerd werd. Volgens de Jury was het 'van ontvangst tot het afscheid' top bij 't Hoogstraatje.

De jury was zeer gecharmeerd van het terras van Tante Koosje, (64). Een heerlijke sfeer, attente bediening die de tijd neemt om de menukaart met haar gasten door te nemen. Ook de samenwerking met de keuken werd geprezen. Quote: altijd goed om te zien dat er collegialiteit heerst binnen een bedrijf.