We blijven ons inzetten voor het herstel van de horeca. Daarbij hebben we elkaar hard nodig! En dat ziet ook allGo, de bus vervoerder in Almere.

Met het openbaar vervoer naar de horeca. Een mooie gelegenheid om dat te vieren en iets speciaals te doen.

Platform voor de horeca en het OV

AllGo wil het bezoek aan de horeca in combinatie met het gebruik van OV stimuleren. Hiervoor ontwikkelt allGo in samenwerking met KHN Almere het gratis platform www.leukstehoreca-almere.nl. Een plek waar de consument een overzicht vindt van alle horeca in zijn regio, inclusief de dichtstbijzijnde halte bij de desbetreffende horecagelegenheid.

Voordelig busticket voor jouw klant

Om consumenten te stimuleren weer de horeca te bezoeken én daarbij te kiezen voor het openbaar vervoer komt allGo binnenkort met een actieticket. Dit zal worden gepromoot via een speciale publiekscampagne waarin de regionale horeca een centrale rol speelt.

Doe mee, het is gratis

Meld jouw bedrijf nu aan voor een gratis vermelding op het platform. Doe dit zo snel mogelijk, want de campagne gaat medio juni van start. Ga naar www.leukstehoreca-almere.nl/doe-mee om je direct aan te melden.

Gratis OV voor de terugreis naar huis = meer gasten en betere besteding in jouw bedrijf. Doe mee!

Meer informatie lees je hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens