Wurkstart organiseert in samenwerking met KHN Noordoost Friesland, Fryslân Werkt en een aantal partners in de regio Noordoost-Fryslân horeca Workshops.

Wil je aan de slag in de horeca? Of je skills als horecamedewerker verder ontwikkelen? Pak dan je kans en geef je op voor één van deze gratis horeca-workshops! Lokale horecaondernemers en docenten delen de kneepjes van het vak en leren je alles over gastvrijheid, de kunst van ambachtelijk koffie maken, gerichte horecacommunicatie en alles over verschillende wijn- en biersoorten.

Vakkundig aan de slag

“Vakkundig aan de slag” is een initiatief van Wurkstart en KHN Noordoost Friesland en wordt mede mogelijk gemaakt door Fryslân Werkt, ROC Friese Poort en QOP.

De workshops zijn gratis beschikbaar voor een ieder die aan de slag wil in de horeca of al in de horeca werkt en zijn kennis wil vergroten of uitbreiden.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op de website van Wurkstart Wil je ook je vakkennis vergroten in de horeca? of meld je aan via info@wurkstart.nl. Bij het aanmelden graag je naam, leeftijd, achtergrond en mobiel nummer vermelden. Voor een aantal workshops worden nog extra data gepland dus geef je alvast op bij interesse.