Zoals enkele van jullie wellicht weten is er rond 2020 een onderzoek uitgevoerd in de binnenstad van Coevorden op het gebied van horeca. Dit onderzoek gebruiken we als Koninklijke Horeca Nederland afdeling Coevorden en gemeente als praatstuk om samen te zorgen voor een fijn ondernemersklimaat in de gemeente Coevorden. Naar aanleiding van dit onderzoek zetten we een aantal vervolgstappen.

Namens de Gemeente Coevorden en het bestuur KHN Coevorden bieden wij u graag een gesprek met Ton Lenting aan, adviseur en trainer horeca in hart en nieren. Hij exploiteerde verschillende horeca bedrijven voordat hij Lenting en Partners oprichtte in 1990. Nu bezoekt hij jaarlijks honderden horecabedrijven in binnen en buitenland, spreekt hij heel veel ondernemers en beoordeelt hij voortdurend plannen en cijfers ondermeer voor Misset Horeca en Proost.

Op vrijdag 13 oktober brengt Ton een bezoekje aan onze gemeente. Op deze dag gaat hij graag met jullie in gesprek over ondernemen in de gemeente Coevorden. Hij hoort graag waar jullie als ondernemer behoefte aan hebben, maar is ook een geschikte persoon om te gebruiken als sparring partner of als spiegel voor je eigen bedrijf. De input die hij deze dag ophaalt is bepalend voor het eventuele vervolg traject. Het idee is dat Ton in Dalen, Coevorden en Sleen een bezoek brengt waar jij als ondernemer kunt aansluiten om met elkaar te kijken waar jullie tegenaan lopen, waar jullie behoefte ligt en waar we in gezamenlijkheid invulling aan kunnen geven. Het is dus geen 1 op 1 gesprek, maar een gesprek in kleine groepjes per kern.

  • 09.30-11.00 uur Dalen (loc. De Baander)
  • 11.30-13.30 uur Sleen (loc. De Deel) – inclusief lunch
  • 14.00-15.30 uur Coevorden (loc. De Heeren)

Er kunnen max 5 bedrijven per gesprek aansluiten en een tijdige opgave is wenselijk om teleurstelling te voorkomen. Geef bij opgave de voorkeurslocatie/tijd ook aan.

Aanmelden
Aanmelden kan voor 10 oktober bij r.haak-vandenberg@coevorden.nl.