In deze, voor iedereen, ongewone tijd is snelle communicatie van groot belang! Graag willen wij de leden van KHN Schagen zo goed mogelijk op de hoogte houden van alles wat relevant kan zijn in deze periode. Hiervoor willen wij een WhatsApp-groep aanmaken.

Graag willen wij de leden van KHN Schagen zo goed mogelijk op de hoogte houden van alles wat relevant kan zijn in deze periode. Hiervoor willen wij een WhatsApp-groep aanmaken.

In deze groepsapp kunnen we jullie snel van landelijke en lokale informatie voorzien en ervaringen en best-practices delen. Wil je op de hoogte blijven via de app? Stuur jouw regiomanager Ramesh Jongens een appje met de tekst “KHN Schagen” via 06 12 24 85 36, met daarin je naam en bedrijfsnaam.

Vragen?
Heb je verder nog (landelijke) vragen? Dit kan via KHN landelijk 0348-48 94 89 of www.khn.nl/corona. Succes en sterkte allemaal in deze tijden en meld je aan voor de app!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens