Maandag 14 november is er weer gestreden voor het beste getapte biertje bij de Biertapwedstrijd Nijmegen en bij de Tapwedstrijden regio Nijmegen.

Deze laatste speelde zich af in Café zaal De Comm in Groesbeek. Er waren voor beide wedstrijden veel aanmeldingen waardoor het geduld aardig op de proef werd gesteld, maar gezellig was het er des te meer. De jury had een drukke avond en na een aantal uurtjes waren de winnaars bekend.

Winnaars

Bij de Biertapwedstrijd Nijmegen is op de 1ste plaats geëindigd Marijn van Kraaij van Brouwerij Wijchense Schòne, Stephan Toebes van Irish Pub Shamrock werd 2de en de 3de plaats ging naar Wout Janssen van catering de Gouden leeuw.

Bij de Tapwedstrijden regio Nijmegen heeft Kris Gerrits van café Maxim gewonnen. Op de 2de plaats Mike Heijmans van café zaal De Cromm en op de 3de plaats Lenn Janssen van Brouwerij Wijchense Schòne.

Het regiobestuur KHN Groot Nijmegen feliciteert hen allen met hun fantastische prestatie. Zij zijn een inspiratie voor anderen om ook de kunst van een mooi bier tappen te gaan leren.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens