Beleef in Racesquare dé unieke Formule 1 Race door als team in de speciaal ontworpen Formule 1- simulatoren te stappen en ervaar hoe het is om een F1-coureur te zijn.

Met veel plezier nodigen wij jou uit voor de algemene ledenvergadering van KHN Alkmaar met een superleuke activiteit. De vergadering is 1 december om 15.00 uur bij Racesquare, Noorderkade 171 in Alkmaar. Na de ALV, je raadt het al, gaan we racen!

Beleef in RACESQUARE dé unieke Formule 1 Race door als team in de speciaal ontworpen Formule 1- simulatoren te stappen en ervaar hoe het is om een F1-coureur te zijn. Je wordt voorbereid op een virtuele Grand Prix™ op je favoriete circuit. Zo strijd je in een vrije training, kwalificatie en natuurlijk de race tegen elkaar. In de speciale simulatoren ervaar je de intense force feedback door het F1-stuur en voel je meer rijwind naarmate je harder gaat.

Maar voordat we gaan racen gaan we in gesprek met wethouder Robert te Beest over de ontwikkelingen in de gemeente die de horeca aan gaan. Daarna presenteert Yumi Overbeeke van Greendish over duurzame en gezonde voeding, het voorkomen van voedselverspilling en het verbeteren van je marges.

Programma:
14.30 – 15.00 Ontvangst en welkom bij Racesquare met drankje.
15.00 – 17.00 Ledenvergadering met als gast wethouder Robert te Beest en presentatie Yumi Overbeeke van Greendish in de boardroom met koffie, thee, fris en iets lekkers.
17.00 – 18.00 Uitleg F1 Racen + racen op Circuit naar keuze.
18.00 – 19.00 Napraten en borrelen met huldiging, fotomoment op het F1 Erepodium. Racers 1,2 en 3 van elke groep worden gehuldigd met symbolische medailles.

Bijgaand ontvang je de agenda en het verslag van de vorige vergadering.

Dit wil je niet missen! Meld je voor 15 november aan via deze link.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens