Op maandag 9 oktober vinden de regionale biertapwedstrijden voor Limburg plaats tijdens de BBB in MECC Maastricht. Dé plek waar vakmanschap en gezelligheid samenkomen. Powered bij KHN Maastricht & Heuvelland en de Mestreechter Brandslang.

Graag willen wij jou en je medewerkers uitnodigen als deelnemer aan dit evenement. Gezelligheid en ook het vieren van vakmanschap in een ontspannen sfeer. Een deskundige jury zal de tapkunsten beoordelen. Het publiek kan meegenieten van alles wat gepresteerd wordt, aanmoedigingen zijn gewenst!

Inschrijven kan tot de beursopening (maandag 9 oktober om 11.00 uur) via de site van Stichting Tapwedstrijden Aanmelden voor tapwedstrijd - Tapwedstrijden.

De deelname aan de wedstrijd is € 10,- per persoon te voldoen op 9 oktober op de locatie.

De top 3 van deze wedstrijd mag zijn opwachting maken tijdens het NK biertappen tijdens de Horecava 2024 in Amsterdam. Extra prijs vanuit KHN, de nummer 1 krijgt na de finale in Amsterdam een overnachting voor 2 personen aangeboden!

Datum: 9 oktober 2023
Aanvang
: 12:00 uur
Deelnemers aanwezig voor: 11.30 uur op de stand van KHN, F300
Locatie:
Mecc Maastricht, Forum 100, 6229 GV in Maastricht

Vergeet niet om je (gratis!) bezoek aan de BBB te registreren via Bezoekersregistratie | Registreer je bezoek! | BBB Maastricht.

Wedstrijdreglement
De belangrijkste punten zijn: deelnemers moeten werkzaam zijn in de horeca, dienen 18 jaar of ouder te zijn en mogen meedoen aan één regionale wedstrijd per seizoen en aan de landelijke herkansingswedstrijd aan het eind van het seizoen mits ze zich niet geplaatst hebben voor de finale tijdens de eerste tapwedstrijd. Download hier het wedstrijdreglement.

Wij hopen natuurlijk op een groot en divers deelnemersveld op 9 oktober. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met jouw KHN regiomanager.

Tevens is er een After Party bij Tapperij De Poshoorn in Wyck met artiest (Roger Villevoye), hapjes van beursdeelnemers en een tap take-over met de brouwerijen Frontaal en Two Chefs Brewing.