Wij willen jullie informeren over de mogelijkheden om een fietscafé te worden.

Visit Brabant/Routebureau Brabant onderhoudt de knooppuntrouteborden voor wandelen, fietsen en paardrijden. Dit jaar worden er op de fietsroutes stickers aangebracht met een QR-code die verwijst naar de dichtstbijzijnde fietscafés.

Via deze link https://partners.visitbrabant.com/diensten-visitbrabant/routebureau/fietscafe is online informatie beschikbaar over wat het precies inhoudt om een Brabants Fietscafé te worden. Tevens is er een video waarin twee verschillende eigenaren van Brabantse fietscafés hun ervaringen delen. Dit initiatief biedt een mooie kans om de zichtbaarheid te verhogen en een breder publiek aan te trekken. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om de dekking van fietscafés binnen onze gemeente te verbeteren, wat de aantrekkelijkheid voor fietsers verder zal vergroten.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Lisa Verhaag (lisaverhaag@visitbrabant.com), de contactpersoon voor de Brabantse fietscafés.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens