Het is alweer een tijdje geleden dat Estée Strooker de titel Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland won! Ze is de afgelopen periode de strijd aangegaan met de 14 Meest Markante Horecaondernemers uit de overige provincies.

Estée Strooker (28) is ambassadeur van Dutch Cuisine, de organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart wil zetten. Op haar twintigste won ze de Nederlandse editie van Masterchef. Vlak daarna opende Estée haar eerste zaak ‘t Amusement en inmiddels is ze ook eigenaar van Eetwinkel STROOM. Met haar programma’s bij 24Kitchen en haar kookboeken (Vleesch noch Vis & Estée Kookt) wil ze anderen inspireren om te koken met de mooie producten die Nederland te bieden heeft.

Op 30 september wordt tijdens een gezellige maar spannende avond bekend gemaakt wie zichzelf de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland mag noemen!

Uiteraard hopen we dat Estée deze mooie titel mee naar Gelderland neemt!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens