Je wil weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming. Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren.

Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Voor wie?
De workshop is voor ondernemers met een horecabedrijf.

Wanneer? Woensdag 18 maart 2020
Hoe laat? 09.30 - 12.30 uur
Waar? Urbana Zwolle, Wipstrikkerallee 213 in Zwolle

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop weet je:

  • Welke mogelijkheden er zijn om je bedrijf te beëindigen
  • Welke voorbereidingen je moet treffen om de onderneming ‘verkoop klaar’ te maken
  • Welke fases er zijn bij een bedrijfsoverdracht
  • Hoe de waardering van een onderneming in zijn werk gaat
  • Wat de mogelijkheden zijn bij een (gedwongen) faillissement

Programma
Tijdens de workshop worden de verschillende mogelijkheden van bedrijfsbeëindiging en/of bedrijfsoverdracht besproken. De bedrijfsadviseur van Horeca Maatwerk geeft praktische tips over zaken die komen kijken bij bedrijfsbeëindiging en/of bedrijfsoverdracht. De workshop begint met een introductieronde, waarin je jouw situatie toe kunt lichten. Vervolgens komen de mogelijkheden van bedrijfsbeëindiging aan bod, met hierin de verschillende fases die doorlopen moeten worden. Aan het eind van de workshop komen overige zaken aan bod en heb je de gelegenheid om vragen te stellen aan de bedrijfsadviseur van Horeca Maatwerk.

Kosten & betaling
Deze workshop wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. KHN-leden betalen €195,00 (exclusief btw) per persoon. De prijs voor niet-leden is €245,00 (exclusief btw). Na afloop ontvang je een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden
Aanmelden voor deze cursus kan hier >>>>

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens