Ben je op zoek naar de ideale kandidaat voor jouw vacature? Wil je je bedrijf of opleidingsaanbod onder de aandacht van werkzoekenden brengen? Meld je dan aan bij Wurk! als standhouder met je bedrijf of organisatie.

Weet je het nog? Op 1 april 2020 had je als standhouder op de WerkParade kunnen staan als het coronavirus geen roet in het eten had gegooid. Hoe zuur het ook was, halverwege maart werd de stekker uit de WerkParade getrokken.

Lange tijd was er helemaal niks mogelijk qua evenementen en ook nu kan er jammer genoeg nog geen fysiek event georganiseerd worden. Maar niet getreurd: op 1 juli 2021 komt Wurk! digitaal terug.

Wat is Wurk!?

Op 1 juli 2021, tussen 13.00 en 17.00 uur, ontmoeten werkgevers, aanbieders en werkzoekenden elkaar in digitale Wurk!-stands via Wurk! 2021.

Als werkgever, opleider of adviseur breng je je aanbod op de online banenmarkt onder de aandacht van werkzoekenden. Daarnaast ‘beman’ je als aanbieder een digitale stand, waarvoor werkzoekenden zich kunnen aanmelden om met jou in gesprek te gaan. Met een live video-call maak je 1-op-1 kennis met werkzoekenden.

Dus: ben je op zoek naar de ideale kandidaat voor jouw vacature? Wil je je bedrijf of opleidingsaanbod onder de aandacht van werkzoekenden brengen? Of wil je op een andere manier in gesprek met werkzoekenden over hun toekomst? Meld je dan aan bij Wurk! als standhouder met je bedrijf of organisatie.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kijk op Fryslân Werkt!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens