De gemeente Amstelveen ondersteunt, samen met de Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank, startende ondernemers met een pakket van masterclasses, intervisie, netwerkevenementen en meer.

Startende ondernemers kunnen alle hulp gebruiken. Hun ambitie, ondernemerschap en doorzettingsvermogen vormen de basis voor succes, maar zonder netwerk geen business. Door startende ondernemers in deze cruciale fase te ondersteunen, legt ZAAI het fundament voor een bestendige groei in de toekomst. Immers: alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Interesse?

In editie 2022 gaat zowel een Nederlandstalige als Engelstalige groep van start. Tot en met 5 januari kunnen de beste, leukste, stoerste, leergierige en meest ambitieuze startende ondernemers van Amstelveen zich inschrijven. Meer informatie over het programma, de voorwaarden voor deelname en de inschrijfmogelijkheid vind je op de website van Zaai Amstelveen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens