Horeca- en retailondernemers staan al twee jaar voor de grootste uitdagingen van hun bestaan en deze worden alsmaar groter. In de uitgelekte plannen van het kabinet mogen winkels op afspraak open, maar de horeca en cultuur niet. De eerste stappen richting het openen van de samenleving zijn daarmee gelukkig gezet, maar ook de horeca en culturele sector kunnen veilig open. Vanuit de ondernemerskoepel Ondernemers Belangen Zandvoort (OBZ) organiseren de ondernemers daarom een protestactie!

Take away

Zandvoortse horecaondernemers verwelkomen u graag zaterdag 15 januari op het terras. Van 13.00 tot 15.00 uur zijn de terrassen, veilig en met 1,5 meter afstand, open voor take away. Er is geen bediening, maar wel ruimte om op het terras plaats te nemen nadat u een take away hebt besteld. Er wordt geen alcohol geschonken. Om 15 uur zal de protestactie afgelopen zijn en ruimen de ondernemers de terrassen weer op. Take away blijft op plekken wel open.

Zandvoort laat zich horen

De horecaondernemers openen de middag door gezamenlijk en om 13 uur precies het nummer ‘Walk On’ af te spelen. Het nummer zal op alle Zandvoortse terrassen goed te horen zijn. Ook in de winkels wordt het nummer luid afgespeeld. Om 11.57 uur draait ZFM het nummer ook, als steun aan de ondernemers.

Kom gezellig langs

Klinkt als muziek in de oren? Iedereen is welkom! Zandvoorters, bewoners, bezoekers en collega-ondernemers. Kom gezellig én veilig langs en zing met ons mee om 13 uur!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens