DCMR Milieudienst Rijnmond voert milieucontroles uit in de horeca. Naast controleren willen zij jou ook informeren over specifieke milieuregels die voor jouw horecabedrijf gelden. Als KHN Rotterdam vinden wij het belangrijk om samen te werken met DCMR en de Horeca te informeren over de regels.  

Vragenlijst
Via deze link kun je een vragenlijst invullen en krijg jij van hen direct feedback en relevante informatie die jou kan helpen overtredingen te voorkomen. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten. Zorg dat je informatie over je energieverbruik bij de hand hebt. Ook keuringsrapporten van installaties zijn handig om van tevoren op te zoeken. Op basis van deze gegevens geven krijg je van DCMR specifieke informatie over relevante milieuregels.

Ben je gestopt met de activiteiten in de horeca? Geef dit ook door. Je kunt dit aangeven in de digitale vragenlijst met datum beëindiging van de werkzaamheden.

Deadline
Vul de vragenlijst in voor maandag 12 augustus aanstaande. Heb je vragen over de vragenlijst? Neem dan contact op met DCMR via info@dcmr.nl.

DCMR milieudienst Rijnmond
DCMR Milieudienst Rijnmond controleert bedrijven op milieu wetgeving. Dit doen zij namens de gemeentes en de provincie Zuid-Holland. Om een goed beeld te krijgen van de bedrijven in onze regio en mogelijke milieurisico’s voeren zij niet alleen fysieke controles uit, maar ook administratieve inventarisaties uit. Samen werken ze zo aan een veilige en schone leefomgeving.

Meer informatie
Lees meer over milieuwetgeving in de horecabranche op Infomil.