Op dinsdag 13 februari heeft de bestuursvergadering plaatsgevonden van KHN Haarlemmermeer bij Grand Café Bij Hans in Badhoevedorp. Enkele punten die hier besproken zijn vind je onderstaand.

Sander Ketel van Grand Café Bij Hans is aangeschoven bij het bestuur om meer te vertellen over zijn bedrijven. We bedanken Sander voor zijn gastvrijheid. Wil je ook een keer aan tafel bij het bestuur van KHN Haarlemmermeer om te horen wat we doen? Laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Voortgang shuttleproject

Het opgeleverde rapport is in de afrondende fase en uit het onderzoek is naar voren gekomen dat het de inzet van zero-emissie shuttlevervoer tussen Schiphol en de hotels haalbaar is. De volgende stap is het starten van een aanbestedingstraject. Er zal extra aandacht nodig zijn voor de duur van de lopende contracten.

Zet 29 mei in je agenda: Horecainspiratietour Leiden!
Woensdag 29 mei vindt een prachtige inspiratietour naar Leiden plaats. Er is een interessant programma samengesteld. Wil je je alvast aanmelden? Dat kan via haarlemmermeer@khn.nl.

En verder is besproken:

  • De plannen voor het creëren van een Winkelcentrum van Badhoevedorp gaan niet door.

In april komt het bestuur weer bij elkaar. Heb je onderwerpen of vragen die je wilt stellen, of vind je het leuk om het bestuur een keer in jouw bedrijf te ontvangen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!

Meer informatie over KHN Haarlemmermeer vind je op www.khn.nl/haarlemmermeer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens