Of het nu gaat om het beter bereiken van je gasten of potentiële medewerkers, efficiënter werken, het verhogen van je winst of het aanpassen aan de huidige digitale tijd. De Digitale Werkplaats helpt je bij de digitalisering van jouw bedrijf. En het enige wat het jou kost, is een beetje van je tijd.

Bij de Digitale Werkplaats Regio Zwolle, MoveDigi, ondersteunen Mbo- en Hbo-studenten van Hogeschool Windesheim, Deltion College en Landstede, MKB’ers bij hun digitaliseringsvraagstukken. Dit kan gaan over online sales, online marketing, data science of automatisering. Het is dé plek waar onderwijs en het bedrijfsleven bij elkaar komen om samen de digitale technologieën efficiënter in te zetten. Oost NL, Rabobank en Kennispoort Regio Zwolle ondersteunen dit initiatief door de inzet van kennis en netwerk.

Bijgaand vind je een viertal flyers met daarin het concrete aanbod wat er vanuit onderwijs aangeboden. Het gaat om de volgende onderwerpen:

  • Kansen met data: Gericht op kosten besparen, slimme beslissingen maken en beter inspelen op veranderingen met behulp van data, bekijk hier de flyer.
  • Digital Marketing: Uitkomst van dit traject is een digitaal marketingplan met 10 verbetervoorstellen en minimaal 2 uitgevoerde digital marketingcampagnes, bekijk hier de flyer.
  • MKB: Opdrachten gericht op website bouwen en verbeteren | SEO-analyse | Social media aanpak, bekijk hier de flyer.
  • Webshop: Studenten gaan aan de slag met ontwikkeling van een webshop, door middel van vooronderzoek, doelgroep analyse, ontwerp en ontwikkeling webshop, bekijk hier de flyer.

Aanmelden

Wil jij gebruik maken van deze gratis digitale (denk)kracht en je bedrijf verder ontwikkelen? Of staat jouw wens niet tussen ons aanbod, maar wil je wel weten wat de andere mogelijkheden zijn? Stuur MoveDigi een bericht via www.movedigi.nl/mkb.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens