Het heeft lang genoeg geduurd en dat wij als sector op een verantwoorde manier open kunnen, dat is nu wel duidelijk!

Gisteravond hebben wij als bestuur, naar aanleiding van de berichten over onderstaande actie, echter besloten om niet op te roepen tot het buiten zetten of zelfs openen van de terrassen. Wij vinden dat deze beslissing ligt bij jullie, wij komen op voor jullie belangen en zijn van mening dat deze actie niet gaat bijdragen aan het creëren van meer begrip voor onze sector. Juist dat begrip en die empathie hebben we nodig om de publieke opinie te blijven beïnvloeden.

We willen jullie de informatie over deze actie echter niet onthouden en voel je dan ook vrij om aan de onderstaande actie deel te nemen. Doe dit dan wel met beleid.

Actie! We zetten onze terrassen buiten

Wanneer?
Dinsdag 2 maart aanstaande.

Hoe?
We stallen ons terras uit zoals je altijd doet. Alles volgens de geldende voorschriften. Nederland moet massaal zien hoe ridicuul een nog langere sluiting van de terrassen is. De binnenstad moet vol staan met onze mooi aangeklede terrassen!

Maar.... we zetten ons terras af met rood-wit lint. Plak de posters op je tafels en op je zaak en vermeld: 'verboden plaats te nemen op het terras'.

Vervolgens kun je bijvoorbeeld je gasten en/of vrienden uitnodigen om massaal af te halen bij je zaak, of te bestellen om te laten bezorgen op een plekje in de stad, het liefst in de buurt van je gesloten terras. Uiteraard op een veilige plek, mensen zitten dus naast onze veilige terrassen.

Wat willen we laten zien?

  • Genoeg is genoeg.
  • Parken zitten vol, terrassen zijn leeg!
  • Op het terras is het veiliger met alle maatregelen die wij reeds hebben. De overheid kan ons veel beter gebruiken!
  • Kom op voor je personeel! Ze staan te popelen om weer aan het werk te kunnen. Hun vak uitoefenen, perspectief bieden. Ook hun mentale gezondheid is belangrijk.
  • De protocollen van KHN liggen al maanden klaar waar het kabinet niks mee doet. Maar houden wij het nog wel maanden vol?

Laat op deze (legale) manier zien dat het wél kan.

We hebben begrip voor de moeilijkheden waar het kabinet voor staat. Het presenteren van de rekening aan een beperkt aantal sectoren moet echter stoppen. Kijk naar wat er wél kan!

Niet open? Dan 100% compensatie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens