Ondanks de roerige tijden waar we als ondernemer in leven, willen wij als bestuur van KHN Dongen weer naar de toekomst gaan kijken.

Hierdoor is er onder andere een wijziging in het bestuur gekomen, vanaf heden is Jeroen de nieuwe voorzitter, Hanny secretaris en Gerrit heeft een adviserende rol (o.a. voor de organisatie van de peeënmunt ). Ferry blijft de financiën doen en Jacob en Danouk blijven bestuursleden.

Omdat de ledenvergadering in april niet is doorgegaan, willen we deze houden op maandag 24 augustus om 14.00 uur (agenda en locatie volgt).

Er is voor een maandag gekozen omdat we de nieuwe centrummanager Hans van Aalst uitgenodigd hebben. Wij willen graag met hem in gesprek (en gelukkig hij ook met ons ) om eens te kijken wat de mogelijke toekomstplannen zijn.

Hans werkt op dinsdag in een andere gemeente dus vandaar er voor de maandag gekozen is. Voor ieder die op vakantie gaat fijne vakantie en voor de thuisblijvers werk met zin en blijf gezond.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens