Op verzoek van de Provincie Drenthe brengen we graag de 4e editie van het Kindermenu 2.0 bij jullie onder de aandacht.

Vind jij ook ook belangrijk en leuk om een gezond kindermenu op de kaart te zetten die door kinderen zelf is bedacht? Doe dan mee, deelname is heel simpel!

Eind november start de vierde editie van Kindermenu 2.0, de leukste receptenwedstrijd van Nederland! Basisschoolkinderen bedenken de lekkerste gerechten, die vervolgens bij restaurants op de kaart komen te staan. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook gezonder. Zo wordt de keuze op de kindermenukaart groter en gevarieerder.

Bij Kindermenu 2.0 draait het om een verantwoord aanbod van gerechten voor de jonge gasten; dat past goed bij andere culinaire ontwikkelingen zoals meer plantaardige producten, het tegengaan van verspilling van voedsel en eten uit de regio en van het seizoen. De gerechten worden voor je bedacht en gescreend door een vakjury; jij kiest welk(e) gerecht(en) je in jouw restaurant op de kaart zet.

Veel restaurants in Drenthe doen al mee, maar het zou mooi zijn als nog meer restaurants zich bij Kindermenu 2.0 aansluiten. Op die manier kunnen we samen een beweging in gang zetten naar een gevarieerd menu dat niet alleen lekker is, maar ook verantwoord.

Ben je benieuwd naar de deelnemers en wil je meer weten over het concept Kindermenu 2.0? Kijk dan op de website Kindermenu 2.0 - Provincie Drenthe. Als je geïnteresseerd ben om deel te nemen, meld je dan aan bij l.vandijk@drenthe.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens