Van 5 t/m 7 februari vindt het HorecaEventTT plaats: dé toonaangevende horeca-vakbeurs voor Noord- en Oost-Nederland, georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden.

KHN op Horeca EvenTT en kennissessie Horeca CAO

Ook KHN is dit jaar weer aanwezig op HorecaEvenTT. Voor ons staat deze beurs volledig in het teken van leden ontmoeten. Onze collega van KHN Advies, Inge Galema is op maandag en dinsdag aanwezig om een kennissessie over de nieuwe Horeca CAO te geven en om al jouw vragen te beantwoorden. Zij zal op maandag en dinsdag op de volgende tijdstippen; 12 uur, 14 uur en 16 uur een kennissessie verzorgen over de nieuwe Horeca CAO. Dit zal in een aparte ruimte plaatsvinden op de beurs. Jij bent van harte welkom! Ook zijn onze partners van Sit & Heat en On Jobs/komwerkenindehoreca.nl aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Je vindt ons bij stand nummer 1.5640. Ben je erbij?

Registeren

Als horecaondernemer kun je helemaal gratis naar binnen. Je moet je alleen even registreren. Klik voor meer informatie of om je aan te melden op onderstaande button. Voor registratie voer je bij ‘Relatiekaart-code’ de volgende code in: hettkhn24.

KHN geeft rust in jouw bedrijf

Als horecaondernemer sta je voor veel uitdagingen. En nog steeds blijven het uitdagende tijden. Dat valt niet mee en daar zijn we ons van bewust. Daarom ontnemen wij jouw zorgen tijdens HorecaEvenTT. Je kunt bij ons terecht voor advies, informatie en ondersteuning. Én we zorgen voor ontspanning. Ben je lid, of word je lid tijdens de beurs? Dan kun je tijdens de beursdagen een ontspanningsmassage krijgen bij een van onze shiatsu masseurs. Rust voor jezelf. En rust voor jouw onderneming.

Ervaar het KHN-gevoel en kom langs bij onze stand op het Horeca EvenTT. De regiomanagers Aly Meindertsma, Jeanet de Groot, Joëlle Roesink, Mirjam Boerrigter en Inge Venema-Vogelzang ontmoeten je graag!

  Meer informatie

  Voor meer info zie Horeca EvenTT vakbeurs - 5, 6 en 7 Februari 2024 in WTC Expo Leeuwarden.

  Meld je aan

  Direct advies nodig?

  We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

  Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

  Contactgegevens