KHN Assen gaat samen met Vaart in Assen en MKB Retail Assen de ondernemers en hun klanten en gasten op een ludieke wijze met elkaar verbinden door een uniek event.

Om onze gasten te laten weten dat we ze missen, maken we een ´Welkom terug video´ die we via een sociale media-campagne uitzetten om onze bezoekers weer welkom te heten in onze prachtige horecazaken.

Natuurlijk kan jouw zaak niet ontbreken in een video over Assen! Het leukste is als we dit met elkaar uitvoeren en dat we samen zichtbaar naar buiten treden. Samen zijn we sterk. Meld je daarom snel aan voor deze videocampagne.

Meedoen?
Wil je met je horecazaak meedoen aan de “Welkom terug videocampagne”, meld je per omgaande aan door een mail te sturen aan Jan Gerbrand Krol van Vaart in Assen: jangerbrand@vaartinassen.nl.

Vermeld de volgende zaken bij aanmelding:

  • Naam horecazaak + contactpersoon + 06-nummer + mailadres voor verdere informatie;
  • Logo van je horecazaak, deze gebruiken we tijdens de modeshow;
  • Als je medewerkers hebt die het leuk vinden om mode te showen dan graag ook het aantal modellen doorgeven dat je kan leveren voor het showen van de kleding op de catwalk.

Deelname is gratis. Aanmelden kan tot maandag 19 april.

Wat gaan we doen?
Het wordt een snelle, korte video waarin (horeca)ondernemers in een paar steekwoorden iets vertellen over hun zaak. Al die quotes monteren we achter elkaar tot een videofilm van minuut. De woorden die iedere deelnemer moet zeggen wordt vooraf geregisseerd. Bij elke shot wordt ook de naam en de naam van de onderneming erbij gezet. Dit maakt het persoonlijker.

Online modeshow

  • In samenwerking met DNK (locatie, techniek), Vaart in Assen, MKB Retail Assen en KHN Assen organiseren we in de laatste week april of eerste week van mei een online modeshow in DNK;
  • De modeshow wordt opgenomen en in dezelfde week een aantal keren via een stream uitgezonden op diverse online TV kanalen; Dit kan ook in jouw horecazaak op een tv scherm;
  • We gaan een “Welkom terug video” opnemen met de horecaondernemers in Assen;
  • Ook wordt tijdens een van de succesvolle stadswandelingen langs de horeca de modeshow op schermen uitgezonden;
  • Medewerkers van modewinkels, DNK, ViA, bestuurders, ondernemers en horecamedewerkers lopen zelf de modeshow. Het is namelijk erg leuk om mensen ook eens anders en met elkaar te zien. Om te laten zien: “Zo doen we dat in Assen!”;

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens