Naast FDFA komt ook 'Zomer in Arnhem' er weer aan. Omdat ook in 2021 een vakantie in het buitenland nog niet vanzelfsprekend is, willen we de mensen laten zien dat een vakantie in Arnhem vol verrassingen en niet eerder bezochte plekken zit.

'Zomer in Arnhem' is een samenwerking tussen Stichting Citymarketing Arnhem en TVAN, PBA, Docks, VOS en KHN. Waar TVAN helpt de bezoekers de stad te laten ontdekken, willen wij bewoners de stad laten herontdekken. Zo zien bewoners de stad weer even vanuit de ogen van een toerist. Er is namelijk zoveel moois! Daarnaast krijgen de Arnhemse ondernemers een economische impuls, die ze hard nodig hebben.

Doe jij mee?

Citymarkteing heropent Reisbureau ’t Grune Hert. Hier inspireren we door middel van verhalen en video's, maar bieden we ook arrangementen aan die je kunt boeken. Iets wat je aanbiedt op het FDFA shoppingweekend zou hier bijvoorbeeld ook goed op kunnen. Belangrijk hierbij is dat het iets unieks is dat je anders niet aanbiedt en dat je samenwerkt met andere ondernemers. Een hapje bij X en een kijkje achter de schermen bij Y bijvoorbeeld. Of een Zomers arrangement met een bijzondere wandeling en een drankje na afloop. Denk dus bij het verzinnen van je FDFA shoppingweekend arrangement ook vast aan je Zomer in Arnhem arrangement.

Wil je iets totaal verschillends doen voor beide gelegenheden? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor vragen over een arrangement, hulp of het aanmelden mail je naar info@ditisarnhem.nl onder vermelding van ‘Zomer in Arnhem’.

Citymarketing kijkt uit naar jullie ideeën en wil er samen een mooie Arnhemse zomer van maken!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens