Visit Venlo gaat campagne voeren voor Venlo aan de Maas. Door middel van deze campagne willen zij toeristen en inwoners inspireren en verleiden tot een bezoek aan onze mooie gemeente.

Dit doen zij onder andere samen met De Maaspoort en het Limburgs Museum in Venlo. Iedere toeristische ondernemer mag gratis aanhaken bij deze campagne met een mooi aanbod, waarbij een link gelegd kan worden met de Maas.

Om de leukste plekken in Venlo en omgeving bekend te maken brengen zij onder andere een magazine uit, Venlo aan de Maas. En in samenwerking met De Limburger zal er een special over Venlo aan de Maas komen in Voilà magazine.

Meer informatie en deelnemen

Kijk voor meer informatie op de website van VisitVenlo.nl.


Spektakelmusical

De Maaspoort en Toneelgroep Maastricht presenteren deze zomer Het was Zondag in het Zuiden. Een nieuwe Nederlandse spektakelmusical met muziek van Rowwen Hèze over het hoogwater in Limburg in 1993. De hoofdrollen worden gespeeld door o.a. Buddy Vedder, Renée van Wegberg, Hein van der Heijden, Suzan Seegers en Victor Lammertijn.

Het wordt een uniek spektakel met echt water. Een spectaculaire beleving dus. We willen natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers van onze regio bereiken met deze echt Limburgse productie (Nederlands gesproken). Wil je helpen met de promotie hiervan? Vraag dan promotiemateriaal aan bij pr@maaspoort.nl en geef even aan of je het volgende wil ontvangen:

  • Flyers ja/nee
  • Postkaarten ja/nee
  • Roll-up banner ja/nee
  • Poster A3 formaat ja/nee
  • Commercial als los bestand ja/nee

Grootse tentoonstelling

Het Limburgs Museum presenteert vanaf 10 juni de tentoonstelling De Zonnekoning en Oranje.

Eeuwige roem, dat hoopte Zonnekoning Lodewijk XIV te bereiken met het Beleg van Maastricht. De machtige vestingstad heeft hij in 1673 hoogstpersoonlijk veroverd. Kort daarna probeerde ook de jonge Oranjeprins Willem III Maastricht in te nemen. Een decennialange rivaliteit volgt. Over deze twee persoonlijke tegenstanders, en wat hun botsende ambities voor de inwoners van het Maasdal betekenden, gaat de grootse tentoonstelling De Zonnekoning en Oranje – Slaags aan de Maas.

Wil je graag flyers ontvangen voor de promotie van de tentoonstelling? Vraag deze dan aan via media@limburgsmuseum.nl.