Het publiek en de jury hebben gesproken: tijdens de horecabeurs Gastvrij Rotterdam zijn de winnaars bekend gemaakt van de Mooiste (Klassieke) Bar van Nederland. De bar van het Blue Collar Hotel in Eindhoven is door de jury unaniem verkozen tot Mooiste Bar van Nederland 2015. Werelds aan het Strand uit Ouddorp en Hertog Jan Proeverij uit Arcen wonnen respectievelijk de publieksprijs voor Mooiste Bar en Mooiste Klassieke Bar van Nederland 2015.

  • Winnaar Publieksprijs Mooiste Bar van Nederland: Michel Schreuders van Werelds aan het Strand in Ouddorp
  • Winnaar Publieksprijs Mooiste Klassieke Bar van Nederland: Bram en Judith Clevis van Hertog Jan Proeverij in Arcen
  • Winnaar Juryprijs Mooiste Bar van Nederland: Bart van den Dijssel van Blue Collar Hotel in Eindhoven (foto)

18.000 stemmen

Voor de twee publieksprijzen werden ruim 18.000 stemmen uitgebracht. Publieksprijswinnaar Werelds aan het Strand versloeg de rest uiteindelijk met 3713 stemmen, MaMa Kelly in Den Haag (2174) en Nhow in Rotterdam (1692). De Mooiste Klassieke Bar van Nederland liet met 2196 stemmen De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee (1768) en Seymour in Haarlem (1110) achter zich.

Genomineerden

Genomineerde KHN-leden: Seymour in Haarlem, Olivier in Utrecht, Hertog Jan Proeverij in Arcen, De Verleiding in Roermond, De Ouwehoer in Rotterdam, De Gouden Leeuw in Veghel, De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee, 't Schippershuis in Hoorn, Werelds aan het Strand in Ouddorp, Square in Tilburg, Ron Gastrobar in Amsterdam, Nhow in Rotterdam, Nacional in Amsterdam, MaMa Kelly in Den Haag, Het Gegeven Paard in Utrecht en het Blue Collar Hotel in Eindhoven

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens