Toon Naber is op 31 mei 2016 bij zijn afscheid als landelijk voorzitter van KHN koninklijk onderscheiden. De Utrechtse burgemeester Jan van Zanen reikte hem de onderscheiding uit tijdens zijn afscheidsreceptie in restaurant Kameryck in Kamerik. Toon is nu Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Eerder die dag kende de Ledenraad van KHN Nederland hem als dank voor zijn inzet al het erevoorzitterschap van de vereniging toe.

Toon Naber zette zich de afgelopen 20 jaar in verschillende functies in voor de horeca- en recreatiebranche; de afgelopen zes jaar als landelijk voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Daarvoor was hij onder meer bestuurslid van het Utrecht Bureau voor Toerisme, lid van de Raad van Advies Utrecht Toerisme Recreatie en lid Platform Zakelijk Toerisme Provincie Utrecht. Ook vervulde hij diverse bestuursfuncties in het Hotel Overleg Samenwerking Toerisme.

Waardering

Onder zijn voorzitterschap heeft de vereniging KHN haar maatschappelijke oriëntatie verder uitgebreid. In belangrijke dossiers zoals alcohol en jeugd, duurzaamheid en (voedsel)veiligheid heeft KHN zich de afgelopen jaren steeds meer geprofileerd als een serieuze gesprekspartner voor landelijke en lokale overheid, waarbij naast het horecabelang ook het algemene belang voor de samenleving een duidelijke plaats kreeg in het beleid van de vereniging. Daarnaast ging KHN onder Toon Naber meer inzetten op inspiratie om horecaondernemers aan te zetten tot innovatie.

Respect

Burgemeester Van Zanen roemde zijn tomeloze inzet: "Toon deed het allemaal: het neerzetten van Grand Hotel Karel V, de discussies met gemeente en buren aangaan en daarnaast ook nog actief in allerlei platformen om Utrecht en de regio op de kaart te zetten. Ik heb respect voor deze man."

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens