KHN zoekt proactieve en enthousiaste functioneel beheerder

KHN zoekt een nieuwe collega! Ben jij een functioneel beheerder met minimaal vijf jaar relevante werkervaring? Wil je meedenken over hoe informatie beter kan worden ingezet om (indirect) de horeca nóg beter te faciliteren? Heb jij kennis en visie op informatievoorziening? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor het versterken van de afdeling ICT zoeken wij een proactieve en enthousiaste functioneel beheerder!

De afdeling ICT van KHN levert de informatievoorziening voor de afdelingen en dienstverleningsprocessen naar de leden van KHN en omvat op hoofdlijn twee disciplines:

 • Informatiemanagement (Functioneel Beheer)
 • ICT-beheer. Het ICT-beheer voornamelijk is uitbesteed, maar wordt gestuurd vanuit Functioneel Beheer.

KHN kent een volledige cloud based architectuur en werkt nauw samen met diverse externe leveranciers in het beschikbaar stellen en houden van de vereiste ICT-services. De afdeling ICT heeft een intermediaire rol tussen de organisatie en de externe leveranciers, die in de komende jaren alleen nog maar verder zal ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder ben je een spin in het web van KHN. Je bent dagelijks bezig met systemen, mensen, informatie en technologie. Op al die vlakken is er veel beweging, wat jouw functie uitdagend maakt!

KHN heeft de stap gemaakt om haar belangrijkste bedrijfsprocessen te gaan ondersteunen vanuit MS Dynamics. In de komende jaren wordt er continu aan verdere optimalisatie van deze omgeving gewerkt. MS Dynamics zal de leden van KHN via een portalomgeving optimale functionaliteit bieden zodat zij zelf hun eigen gegevens kunnen beheren. Tegelijkertijd ondersteunt het de organisatie in het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen.

Behalve de nodige beheertaken binnen MS Dynamics, denk je mee over procesverbeteringen. Je hebt een adviserende rol binnen de gebruikersorganisatie. Je haalt de informatiebehoefte op; user stories uitwerken; requirements opstellen; testscripts schrijven en testtaken uitvoeren.

We staan ook open voor een leerwerk-traject! Heb jij grote affiniteit met IT, pak je graag business vraagstukken op en vind je het leuk om te werken met verschillende cloud applicaties? Dan gaan we ook graag het gesprek met je aan.

Wat vragen wij?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Affiniteit met horeca en ondernemerschap
 • Je beweegt je makkelijk in een (politiek-bestuurlijke) organisatie
 • Je bent in staat om helder en overtuigend te communiceren
 • Je hebt een professionele en resultaatgerichte werkhouding
 • Je geniet ervan om breed inzetbaar te zijn op het grensvlak van organisatie en ICT
 • Ervaring met M365, MS Dynamics, Twinfield, Visma, Sharepoint is een pré
 • Probleemoplossend vermogen
 • Servicegerichte en proactieve werkhouding

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende functie met genoeg doorgroeimogelijkheden
 • Een dynamische en gedreven werkomgeving met gastvrije collega’s waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. diverse opleidingsmogelijkheden
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris, bovengemiddeld aantal vakantiedagen en een premievrij pensioen

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Mail vóór 30 november 2021 je cv samen met je motivatie naar onze HR-consultant: j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je je richten tot Angela Vermij via 06 10 38 09 68.

Over KHN

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen wij zo’n 19.000 horecabedrijven met ruim een kwart miljoen medewerkers. Samen met ruim 240 afdelingsbesturen maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante wijze. Wij leveren services als belangenbehartiging (van landelijk tot op lokaal niveau), persoonlijk advies, financiële voordelen voor een beter rendement (KHN Inkoop) en inspiratie via andere ondernemers. Ook leveren wij betaalde diensten op maat (KHN Advocaten & Juristen en KHN Rekenwerk).

Over de mensen bij KHN

De mensen van KHN zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken, vooral nu! Die trots komt voort uit onze kernwaarden; KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden ondernemers met elkaar, zijn ondernemend voor de horeca en streven naar het beste resultaat voor de horeca. Ons gezamenlijk doel: horecaondernemers een inspirerende omgeving laten bieden waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Werken bij KHN betekent werken voor de mooiste branche van Nederland!

KHN geeft de horeca power!

Géén acquisitie gewenst.