In een ’24-uurs business’ werken met ondernemers en bestuurders

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid die graag het initiatief neemt? Beschik je over een flinke portie doorzettingsvermogen en lijkt het jou leuk om in een ’24-uurs business’ te werken met ondernemers en bestuurders? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Als regiomanager ben je hét gezicht van KHN in jouw regio! Je verzorgt de uitvoering van het landelijke KHN-beleid en behartigt de belangen van de horeca in de regio. Je bezoekt en adviseert KHN-leden op het gebied van wet- en regelgeving en bedrijfsvoering. Als ambassadeur van KHN ben je verantwoordelijk voor het ledenaantal in jouw gebied. Hiervoor schrijf je zelf nieuwe leden in en genereer je proactief leads voor nieuwe leden, ledenvoordelen en onze betaalde adviesdiensten.

In deze functie werk je nauw samen met de lokale en regionale KHN-besturen, bestaande uit horecaondernemers. Je adviseert en ondersteunt hen bij de bestuursvergaderingen, de lokale lobby en in de contacten met de overheid en media. Tevens houd je toezicht op verenigingsactiviteiten in het algemeen en initieer je lokale en regionale verenigingsbijeenkomsten. Je werkt met een hoge mate van zelfstandigheid en bent in staat op verschillende niveaus te schakelen via eigentijdse communicatiekanalen.

Als regiomanager werk je samen in een collegiaal regionaal team, met name voor kennisdeling, overleg en inspiratie, waarin een specifieke bijdrage van je wordt verwacht. Competenties voor deze enerverende baan zijn: Proactief, ambitieus, commercieel, empathisch, analytisch, omgevingsgevoelig en daadkrachtig.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde hbo+/ universitaire opleiding;
  • Aantoonbare affiniteit met en/of ervaring in de horecabranche op managementniveau
  • Kennis van de ontwikkelingen en wet- en regelgeving m.b.t. de horecabranche
  • Zelfstandig maar ook zeker in teamverband kunnen werken
  • Woonachtig zijn in het werkgebied of bereid zijn zich daar op termijn te vestigen
  • Ervaring met projectmatig werken, behandeling van complexe dossiers en beheersing van een goede verslaglegging hierover

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie met genoeg doorgroeimogelijkheden
  • Een dynamische en gedreven werkomgeving met gastvrije collega’s waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. diverse opleidingsmogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris, bovengemiddeld aantal vakantiedagen en een premievrij pensioen

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Stuur vóór 7 december 2021 je cv samen met je motivatie aan onze HR-consultant via j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met ons Hoofd Ledenservice Harriette Lam-Donatz via 06 51 17 46 93.

Géén acquisitie gewenst.

KHN geeft de horeca power!