Over Strandbelangen

In de afgelopen jaren is de samenwerking tussen de op het strand actief zijnde partijen, Nederlandse Kust Vereniging (NKV), Strand Nederland en KHN, geïntensiveerd en bekrachtigd met een convenant. Strandondernemers exploiteren in dermate bijzondere omstandigheden dat de expertise van deze verschillende organisaties optimaal gecombineerd worden.

Strandpaviljoens zijn niet meer weg te denken aan de Nederlandse kust. Inmiddels staan er 339 strandpaviljoens verspreid over de 523 kilometer lange Nederlandse kustlijn. Naast het voorzien in horeca en evenementenlocatie, spelen strandpaviljoens een belangrijke rol in het behouden van de ruimtelijke kwaliteit van de Nederlandse kust. De strandpaviljoens zijn gebaat bij en afhankelijk van een schone, aantrekkelijke, en ruimtelijk kwalitatieve omgeving en investeren daar graag in. Door enerzijds het verspreide aanbod van de paviljoens maar tegelijkertijd ook door de aanwezigheid van personeel, afvalvoorzieningen en ook sanitaire voorzieningen leveren de strandpaviljoens een (in)directe bijdrage aan schone en goed onderhouden stranden.

Door structureel overleg met ministeries, provincies en gemeenten behartigen de drie genoemde partijen, ieder vanuit hun eigen rol en opdracht, de belangen voor strandondernemers. Middels het delen van actualiteiten worden ondernemers op de hoogte gehouden. Onderstaand tref je actuele berichten aan. Ontvang je geen berichten? Laat het alsjeblieft weten via i.berkhoff@khn.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens
M0he2cz2j2

Ivo Berkhoff

Regiomanager zuidelijk Noord-Holland