Informatie, tools en downloads m.b.t. de versoepelingen / maatregelen voor de horeca.

Kijk op khn.nl/corona voor subsidieregelingen, huren, personeelskwesties en meer.

Heropeningsnieuws

Nog geen lid?

Samen met jou zorgen we ervoor dat de Nederlandse horeca de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kan zien. Samen staan we sterker. Juist nu. Ben jij nog geen lid van KHN? Meld je nu aan!

Direct lid worden
Open cover protocol

Coronavirus en de horeca

Bekijk de actuele regels voor horecalocaties op de website van Rijksoverheid.

KHN commercial

‘Tot snel.’

Gasten kunnen weer vol vertrouwen komen genieten van een bijzondere gastvrije ervaring in de horeca. We nemen ook graag de zorgen weg bij gasten. Daarom leggen we kort uit wat gasten kunnen verwachten als ze komen genieten van de horeca.

Lees meer
20210104 open na lockdown

Handige downloads

KHN heeft communicatie-uitingen voor jouw horecaonderneming ter ondersteuning bij het naleven van coronamaatregelen. Denk aan gezondheidschecklist en posters met richtlijnen. Je downloadt de items op mijn.khn.nl (eerst even inloggen dus).

Nieuw: afbeeldingen voor posters & social posts bij de heropening van je terras.

Meer downloads
Bediening personeel terras dienblad ober kelner dranken 1050x700

Personeel

Hoe zorg je voor het komende seizoen, maar ook in de toekomst, voor voldoende, goed opgeleide medewerkers voor jouw bedrijf? Bekijk de tips en tools in de KHN-inspiratiebox.

Corona en personeel
Gast met mondkapje laptop aan tafel op anderhalve meter in bar of restaurant

Meestgestelde vragen

Antwoorden op de meestgestelde vragen over de (gedeeltelijke) heropening van de horeca.

I Stock 1219961490 ondernemer zwaar corona

KHN Ledenvoordelen

Maatregelen die van kracht zijn vanwege het coronavirus (Covid-19) zorgen ervoor dat horecaondernemers extra handelingen moeten verrichten om ervoor te zorgen dat gasten en medewerkers in een veilige en hygiënische omgeving samen kunnen komen. KHN lanceert in samenwerking met verschillende partners steeds meer nieuwe voordelen en acties die jou kunnen ondersteunen bij de heropening van je bedrijf.

Voordelen
Route pijl

Heb jij tips?

Wij zijn benieuwd naar hoe jij omgaat met de coronaregels in jouw zaak. Deel jouw tips en voorbeelden! Mail deze, het liefst met foto's, naar communicatie@khn.nl.

KHN 20200728 Q7 A2198 peter bruins bokkedoorns blog inspiratie corona

Inspiratie / best practices

Inspiratie en best practices van collega-ondernemers. KHN werkt samen met kennis- en opleidingsinstituten die jaarlijks verschillende onderzoeken doen. Zo dragen wij bij aan eigentijds en behendig ondernemerschap.

Lees meer
Terras heropening

KHN vecht voor jou

De gevolgen van de coronacrisis voor onze branche zijn ongekend. KHN doet er alles aan om jou als horecaondernemer te helpen om deze storm te doorstaan. We zijn op heel veel fronten bezig om zoveel mogelijk ondersteuning te realiseren. Op deze pagina lees je wat we al voor jou hebben bereikt en waarvoor we blijven vechten.

Lobby-resultaten KHN
Corona terrasstoelen opgestapeld

KHN in jouw regio

KHN vecht ook in de regio voor jouw belang. We gebruiken onze lobbykracht om de kaders die beleidsmakers de branche opleggen, zoveel mogelijk bij jou weg te houden als ondernemer. Binnenkort lees je hier wat we in jouw regio en in andere gemeenten hebben bereikt.

Lokale resultaten