Yes! Ein-de-lijk, we mogen weer! Tappen, koken, bakken, serveren, schenken... We kunnen onze gasten weer ontvangen! Op deze pagina vind je tips, tools en downloads m.b.t. de versoepelingen voor jouw horecazaak.

Kijk op khn.nl/corona voor subsidieregelingen, huren, personeelskwesties en meer.

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horeca onderneming. Samen staan we sterker.

Word nu lid van KHN
Open cover protocol

Coronavirus en de horeca

Hoe zit het nou precies? Bekijk de actuele regels voor horecalocaties op de website van Rijksoverheid.

Welkom in restaurant open deur

Welkom!

Gasten kunnen weer vol vertrouwen komen genieten van een bijzondere gastvrije ervaring in de horeca. We nemen ook graag de zorgen weg bij gasten. Daarom leggen we kort uit wat gasten kunnen verwachten als ze komen genieten van de horeca.

Lees meer
Roosterprogramma

KHN-Roosterprogramma

KHN biedt een roosterprogramma dat jou helpt om efficiënt en snel personeel in te roosteren. Deze tool is speciaal ontwikkeld voor horecaondernemers. Daarnaast houdt het ook de uren en de productiviteit (werkuren t.o.v. omzet) bij.

Download het KHN-Roosterprogramma

Restaurant

Meestgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen over de (gedeeltelijke) heropening van de horeca.

Bediening personeel terras dienblad ober kelner dranken 1050x700

Personeel

Hoe zorg je voor het komende seizoen, maar ook in de toekomst, voor voldoende, goed opgeleide medewerkers voor jouw bedrijf? Bekijk de tips en tools in de KHN-inspiratiebox.

Corona en personeel
Ondernemer zwaar coronacrisis

KHN Ledenvoordelen

Maatregelen die van kracht zijn vanwege het coronavirus (Covid-19) zorgen ervoor dat horecaondernemers extra handelingen moeten verrichten om ervoor te zorgen dat gasten en medewerkers in een veilige en hygiënische omgeving samen kunnen komen. KHN biedt samen met verschillende partners voordelen en acties die jou kunnen ondersteunen bij de heropening van je bedrijf.

Route pijl

Heb jij tips?

Wij zijn benieuwd naar hoe jij omgaat met de coronaregels in jouw zaak. Deel jouw tips en voorbeelden! Mail deze, het liefst met foto's, naar communicatie@khn.nl.

KHN 20200728 Q7 A2198 peter bruins bokkedoorns blog inspiratie corona

Inspiratie / best practices

Inspiratie en best practices van collega-ondernemers. KHN werkt samen met kennis- en opleidingsinstituten die jaarlijks verschillende onderzoeken doen. Zo dragen wij bij aan eigentijds en behendig ondernemerschap.

Lees meer
Terras heropening

KHN vecht voor jou

De gevolgen van de coronacrisis voor onze branche zijn ongekend. KHN doet er alles aan om jou als horecaondernemer te helpen om deze storm te doorstaan. We zijn op heel veel fronten bezig om zoveel mogelijk ondersteuning te realiseren. Op deze pagina lees je wat we al voor jou hebben bereikt en waarvoor we blijven vechten.

Lobby-resultaten KHN
Corona terrasstoelen opgestapeld

KHN in jouw regio

KHN vecht ook in de regio voor jouw belang. We gebruiken onze lobbykracht om de kaders die beleidsmakers de branche opleggen, zoveel mogelijk bij jou weg te houden als ondernemer. Binnenkort lees je hier wat we in jouw regio en in andere gemeenten hebben bereikt.

Lokale resultaten