Houd vinger aan de pols met regelmatige zelftesten

De tijdelijke regeling waarmee horecamedewerkers met coronaklachten zich gratis konden laten testen bij Spoedtest.nl is helaas geëindigd op 30 juli 2021. Medewerkers met klachten kunnen -zoals altijd - gratis terecht bij de GGD. Om in jouw bedrijf vinger aan de pols te houden, kan jij jouw medewerkers regelmatig een preventieve zelftest laten afnemen. Dat kan bij klachten, maar juist ook zonder klachten. Via KHN kan je die zelftests tegen een gereduceerd tarief kopen.

Zelftest geen alternatief voor de GGD

De zelftests zijn zeer betrouwbaar, maar het afnemen ervan is minder betrouwbaar. Zelftests zijn dus geen vervanging van een GGD-test of de eerdere Spoedtests. Belangrijk is dat mensen zich aan de instructie van de zelftest houden, de test goed interpreteren en eerlijk zijn over de uitslag. En het is een momentopname, dus belangrijk om de test regelmatig te herhalen. Het kabinet adviseerde eerder twee keer per week, vaker mag natuurlijk ook.

Let op als je zelftests gebruikt

Als je zelftests gebruikt: bij een positieve uitslag (besmet) is het advies altijd om direct een testafspraak te maken bij de GGD om een besmetting te bevestigen of uit te sluiten en uiteraard de richtlijnen van het RIVM te volgen. Bij een negatieve uitslag (niet besmet) is het advies om je wel te blijven houden aan alle geldende coronamaatregelen.

Zelftests met ledenvoordeel

Als je zelftests wilt gaan gebruiken, kan je met onze kortingscode de bekende Acon Flowflex SARS-CoV-2-antigeen zelftest aanschaffen tegen een gereduceerd tarief van € 8,50 per 5-pack. Bestellen kan via onderstaande knop. Je komt op een externe website. Voor het ledentarief moet je onze kortingscode invullen. Die ontvang je, mits je lid bent, per mail op 5 augustus. Kan je niet wachten of heb je de mail niet ontvangen, vul dan onderstaand formulier in, dan mailen wij jou de kortingscode.

Prijzen zelftests

Ordergrootte*

Aantal tests

Verzendkosten**

Orderwaarde

Prijs per test

5 x 5-pack

25

€ 6,95

€ 49,45

€ 1,98

20 x 5-pack

100

€ 6,95

€ 178,41

€ 1,78

25 x 5-pack

125

€ 0,-

€ 212,50

€ 1,70

135 x 5-pack

675

€ 0,-

€ 1.147,50

€ 1,70

* De minimale ordergrootte is 25 tests. Combineren is mogelijk.
** Vanaf 25 5-packs (125 tests) zijn er geen verzendkosten.

Meer informatie

Op de bestelsite staat alle informatie over de CE-erkende zelftest en een uitleg over de werking. In elke verpakking zit een Nederlandse bijsluiter. Zorg dat iedereen deze goed leest en opvolgt. Nog geen ervaring met zelftesten in je bedrijf? Raadpleeg dan de zelftesten toolkit, onderdeel van de overheidsinformatie op werkgeverstesten.nl. KHN sluit elke aansprakelijkheid, direct of indirect, door verkeerd gebruik of interpretatie van de test uit.

Vragen?

Voor vragen over dit ledenvoordeel kan je contact opnemen met KHN. Je kunt ook onderstaand formulier invullen.

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.

Ervaring van KHN-lid

“Corona testen besteld via KHN bij Werkgeversneltest, snel ontvangen en een super goede prijs. Regelmatig getest en gelukkig alles negatief!”

Christie Brouwer
HR Manager
Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas