Onverzekerbaar? Laat vrijblijvend je polissen checken!

Wellicht heb je er iets over gehoord in de media; de onverzekerbaarheid van horecabedrijven. Premies die fors worden verhoogd, voorwaarden die verslechterd worden of brandverzekeringen die na een risico-inspectie door de verzekeraar worden opgezegd. Dat is niet de zekerheid die je als ondernemer wilt.

Van horecaondernemers horen we regelmatig dat ze van hun verzekeraar of tussenpersoon terugkrijgen dat hun risico’s niet meer (volledig) verzekerd kunnen worden en polissen daardoor eenzijdig worden opgezegd. Daarom hebben we voor leden van KHN al jaren een betrouwbare partner: KHN Verzekeringen. Zij zijn specialist in het onderbrengen van horecarisico’s.

Exclusieve dekkingen voor KHN-leden

KHN Verzekeringen weet precies welke risico’s je als horecaondernemer loopt, hoe je deze het beste kunt verzekeren en welke preventieve maatregelen je kunt nemen. Met het KHN Zekerheidspakket ben je voor alle meest voorkomende schades verzekerd. Het pakket kent een aantal exclusieve dekkingen, zoals:

  • Je bier en tap vallen in het KHN Zekerheidspakket onder functionele inrichting waardoor je hiervoor een lagere premie betaalt;
  • Koelschade, schade door breuk in leidingen van kelderbier én schade door inductie en extreme neerslag zijn standaard meeverzekerd;
  • Terrasmeubilair kan meeverzekerd worden.

Optimale dekking, scherpe premie

De premie van het KHN Zekerheidspakket is marktconform. Dus naast een optimale dekking, heb je ook een scherpe premie. En bij meer pakketonderdelen of een hoger eigen risico ontvang je korting op je premie.

Tip: laat je polissen vrijblijvend checken

Krijg je te maken met een verhoging van je premies of een aanscherping van de voorwaarden en ben je niet verzekerd bij KHN Verzekeringen? Laat dan eens vrijblijvend checken of je via KHN Verzekeringen beter en mogelijk ook goedkoper verzekerd kan worden. Hoe? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op met KHN Verzekeringen.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens