Overige standpunten van KHN

Onze leden zijn lid van één van onze ruim 230 lokale KHN-afdelingen. Elke lokale afdeling beschikt over een afdelingsbestuur. De afdelingsbestuurders komen, ondersteund door onze regiomanagers, op voor de lokale horecabelangen. Zij onderhouden de contacten met de gemeente en beïnvloeden lokale regelgeving. Diverse onderwerpen en standpunten van KHN hierover spelen hierbij een rol.

Onze standpunten over

Overige standpunten van KHN

Corona gesloten
De heftigheid en de impact van het coronavirus heeft ons allemaal overvallen. De overheid, burgers maar ook ondernemers
Lees meer
Alcoholbeleid_18924164939_370db37f40
KHN heeft samen met 70 partijen het Nationaal Preventieakkoord getekend op de deelakkoorden overmatige alcoholconsumptie en overgewicht.
Lees meer
Nieuwe wetten en regels 2022
KHN vindt dat regeldruk moet worden teruggebracht en dat er verbetering van regelgeving en dienstverlening door de overheid moet komen.
Lees meer
Bewakingscamera
De laatste jaren zien we een toename van geweldsincidenten waardoor (horeca) bedrijf vervolgens voor een tijd sluiten vanwege gevaar voor de open..
Lees meer
Terras Markt Eindhoven buitenbar en winkelpubliek fw tynified
KHN vindt onder meer dat binnenstedenproblematiek een gezamenlijk probleem is van gemeenten, banken, vastgoed, retail, horeca en cultuur.
Lees meer
Alcohol en jongeren
Volgens KHN kan alcoholbeleid alleen succesvol zijn als alle betrokken partijen samenwerken en iedere partij zijn verantwoordelijkheid neemt.
Lees meer
Pinnen credit card pinautomaat koffie
Volgens KHN moet het betalingsverkeer altijd en veilig tegen de kostprijs van de transactie beschikbaar zijn.
Lees meer
Leeg terras balkon restaurant
Hierin worden zaken geregeld die nu nog geregeld zijn in de Wet op de Ruimtelijke Ordening, WABO, Wet Milieubeheer en in het Activiteitenbesluit.
Lees meer