Clubs en festivals geven aan sociale veiligheid belangrijk te vinden. Om dit te bereiken is het nodig om over de juiste kennis en tools te beschikken.

Voor feesten zonder zorgen

KHN biedt in samenwerking met Stichting Sexmatters een Safer Clubbing training aan. Een programma dat handvatten biedt voor clubpersoneel om preventief en de-escalerend te handelen in ongewenste situaties. Doel: een sociaal veilige en inclusieve plek creëren in het nachtleven.

Wanneer? Dinsdag 15 november 2022
Tijd? 14.00 - 17.00 uur
Waar?
West-Indisch Huis, Herenmarkt 99, 1013 EC Amsterdam

Voor wie?

De training is bedoeld voor personeel in clubs die te maken kunnen krijgen met ongewenste situaties zoals discriminatie en grensoverschrijdend gedrag.

Inhoud

Tijdens de training wordt onder andere gesproken over het creëren van een veilige sfeer voor werknemers en bezoekers en over hoe je grote en kleine situaties kan de-escaleren. Bijv. hoe grijp je in voordat het uit de hand loopt en hoe ga je ermee om op het moment dat er iets gebeurt (is)? Hoe laat je bezoekers weten dat jij er bent voor hun sociale veiligheid? Ervaringen worden gedeeld en oplossingen worden aangedragen. De training duurt 2,5 a 3 uur en wordt gegeven door twee trainers.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens