Op 25 oktober was de jaarlijkse ALV van KHN Beverwijk, bij Podiumcafé Toos in de Broedmachine. De situatie met betrekking tot corona en de maatregelen was toen nog een stuk rooskleuriger dan nu, helaas.

Er werd, naast de coronamaatregelen, onder andere gesproken over de financien, de statuten en een terugblik gegeven over het afgelopen moeilijke jaar. Maar ook en vooral werd vooruitgekeken naar o.a. het herstelfonds en de afdelingsplannen.

Daarnaast werd afscheid genomen van Alex Oerlemans als voorzitter, nadat hij een jaar lang Steff heeft begeleid in zijn nieuwe rol als nieuwe voorzitter. Alex werd bedankt voor zijn jarenlange inzet met een oorkonde en speldje als Lid van Verdienste van de afdeling. Alex blijft als bestuurslid betrokken bij de afdeling. Tevens werden twee aspirant bestuursleden voorgesteld, Nick Hoogewerf en MĂ©linda van Heyningen werden beide gekozen tot bestuurslid.

Na de vergadering gaf Bruce Kalloe van Value2U een presentatie over hoe zij, tegen no cure/no pay, belastingen en teveel betaalde sociale premies voor je kunnen terugvorderen.

Daarna volgde er nog een rondleiding door De Broedmachine waar enkele enthousiaste, startende en innovatieve ondernemers vertellen over hun bedrijfjes in dit unieke gebouw, voorheen meubelzaak.

Bijgaand het verslag van de ALV en enkele foto's.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens