Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Bergen, Egmond en Schoorl nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). Deze keer zijn we welkom bij blooming Hotel in Bergen.

Wanneer? Donderdag 31 maart 2022
Tijd? Inloop 13.30 uur, aanvang 14.00 uur. Einde rond 16.00 uur
Waar? blooming Hotel, Duinweg 5 in Bergen

Het wordt weer de eerste ALV op locatie sinds twee jaar. Vanwege corona is er één keer een online ledenvergadering geweest. Sindsdien is het bestuur weer regelmatig bij elkaar gekomen en hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met burgemeester en wethouders en (beleids-) medewerkers van de gemeente. We praten je graag bij en bespreken met jou wat er verder nog moet gebeuren, jouw ideeën zijn hierbij van harte welkom!

Agenda

Bekijk hier de agenda van de ALV. Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het verslag van de vorige bijeenkomst. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Bruce Kalloe van Value2u

Voor deze vergadering hebben wij een interessante gast uitgenodigd; Bruce Kalloe van Value2u. Hij vertelt hoe zij eventueel teveel betaalde premies en belasting voor jou kan terugvorderen, op basis van “no cure no pay”.

Aanmelden

Heel graag horen wij of je deze middag aanwezig bent. Je kan dit laten weten door uiterlijk 26 maart een e-mail te sturen naar bergenegmondschoorl@khn.nl.

Jouw aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens