Het bestuur van KHN Bergen, Egmond, Schoorl is verheugd dat Steef van Leeuwen van de Taverne in Bergen het interim-voorzitterschap op zich heeft genomen. Tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering zal hij zich verkiesbaar stellen als voorzitter.

Na het vertrek van voorzitter Mike Bosman naar Curaçao is er een oproep gedaan onder de leden om te polsen of er interesse is in een bestuursfunctie.

Dit heeft geresulteerd in de aanmelding van Bart Dijkstra tot het bestuur. Hij is nu aspirant bestuurder tot hij zich verkiesbaar stelt tijdens de eerstvolgende ALV.

Samenstelling bestuur
De huidige bestuurssamenstelling en portefeuilleverdeling is nu als volgt:

  • Steef van Leeuwen: Voorzitter (interim tot aan de volgende ALV) en BIZ Bergen (in oprichting)
  • Bart Dijkstra: Aspirant bestuurslid (aspirant tot aan volgende ALV) en voorzitter hoteloverleg
  • Bart Valkering: Bestuurslid, strandoverleg en BIZ Egmond
  • Marjolein Bosch: Bestuurslid en BIZ Bergen (in oprichting)
  • Jules Steenis: Adviseur
  • Miriam Geerlings: Regiomanager KHN Noord-Holland

Hiermee zijn de volgende sectoren vertegenwoordigd: Hotels, Restaurants, Cafe’s, Strandpaviljoens en is er een verdeling over de kernen Bergen en Egmond aan Zee. Er wordt nog gekeken naar vertegenwoordiging vanuit Schoorl.

Hoteloverleg
Bart Dijkstra opende aansluitend aan zijn eerste bestuursvergadering het hoteloverleg als voorzitter van het overleg. In dit overleg waarvoor alle hotels vanuit de BUCH-gemeenten uitgenodigd zijn wordt een aantal zaken besproken die ook voor andere horeca-ondernemers (niet-hotels) interessant zijn, zoals arbeidsmarkt (personeelskrapte, opleidingen, etc.), energie en duurzaamheid (besparing, subsidiemogelijkheden, etc.), parkeerbeleid, herstel corona, marketing, ondernemersfonds, etc.

Via deze link lees je het verslag.

Overleg met gemeente
Het bestuur in deze nieuwe samenstelling is direct aan de slag gegaan met het maken van plannen voor overleg met de gemeente. Zo staat er een kennismakingsgesprek met de nieuwe wethouder EZ en de burgemeester gepland. Tijdens dit gesprek zal er direct gekeken worden naar een datum voor het eerstvolgende horecaoverleg.

Daarnaast staat er in november een bijeenkomst gepland met de nieuw gekozen raadsleden. Hierbij zijn het bestuur en deelnemers aan het hoteloverleg aanwezig.

Heb je zaken die je wilt delen met het bestuur? Of wil je een keer een bestuursvergadering bijwonen? Neem dan contact op met bergenegmondschoorl@khn.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens