De gemeente Edam-Volendam en TOP hebben dit voorjaar het bureau ZKA Strategy de opdracht gegeven een onderzoek te houden naar de kansen die er liggen op het gebied van Toerisme binnen onze gemeente.

Het rapport geeft een aanzet tot een concreet uitvoeringsprogramma.

Vlak voor de zomervakantie is het onderzoek voltooid en wij willen graag het rapport toelichten. Dit doen wij op 21 september om 19.30 uur in het gebouw van Pius X, W.J. Tuijnstraat 19 te Volendam. De leiding van de avond is in handen van Arjan Molenaar, voorzitter STIEV/VVV. Uiteraard krijgt u gelegenheid te reageren tijdens en na de toelichting. We gaan met elkaar in gesprek.

Omdat het nog niet duidelijk is hoe de RIVM richtlijnen gelden op de 21e, sturen we u tegen die datum nog een keer de definitieve uitnodiging met het verzoek u dan ook aan te melden via een link in de uitnodiging. Dan weten ook wij hoe we de avond ‘veilig’ kunnen laten verlopen.

Noteer de 21e september alvast in de agenda! Wij hopen jullie te zien.

Zie hier het artikel met het rapport.

Met vriendelijke groet, namens TOP Edam-Volendam

Dineke Groot

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens